Actueel

Feb 28 | Aandacht

Alles wat je aandacht geeft groeit. Ik geef nu alle aandacht aan de opleidingen en de Enneagramweek. De EIK opleiding groeit, Enneagram Professional Coach in september kent al inschrijvingen en de Enneagramweek wordt een succes. Mooi om te ervaren dat het werkt.

lees verder

Feb 19 | Contact met je gids

Willem Jan geeft op maandag 2 april, 2de Paasdag een workshop waarin je leert om contact met je gids te maken. De workshop wordt in IJsselstein bij Artemis Yoga Centrum gegeven. Je ontdekt hoe mooi en waardevol het contact met je gids is. Pasen een prachtig moment daarvoor.

lees verder

Feb 01 | Enneagramweek in Frankrijk

Op 2 juli start de Enneagramweek, de mooiste workshop die ik geef. Na 11 jaar Ibiza en 8 jaar Valthe wordt deze week nu gegeven in Frankrijk. Bij Centre Buirefontaine hebben we een prachtige plek gevonden, midden in de natuur en ideaal om intensief met jezelf aan de slag te gaan. 

lees verder

Jan 31 | Contact met je gids

Willem Jan geeft op maandag 2 april, 2de Paasdag een workshop waarin je leert om contact met je gids te maken. De workshop wordt in IJsselstein bij Artemis Yoga Centrum gegeven. Je ontdekt hoe mooi en waardevol het contact met je gids is. Pasen een prachtig moment daarvoor.

lees verder

Jan 31 | De Nieuwe Boeken

De twee nieuwe boeken die Willem Jan heeft geschreven: Kleur je karakter en Contact met je gids, lopen heel goed. Van Kleur je karakter verschijnt volgende week een nieuwe druk. Er komen op beide boeken mooie reacties binnen. 

lees verder

Jan 23 | De Open dag

De Open workshopdag is een mooie introductiedag geworden. We hadden een volle zaal, er waren drie workshops, veel onderlinge contacten en een prachtige sfeer. Op deze wijze kon iedereen kennismaken met onze manier van lesgeven, welke oefeningen we doen en wat de afwisseling van praktijk en theorie is. In september is er weer een Open dag.

lees verder

Nov 22 | Kleur je karakter

Het Enneagram Kleurboek 'Kleur je karakter' is vanaf nu overal verkrijgbaar, ook via deze website. BOL.com levert het boek dan uit. Er is veel belangstelling voor dit boek waarin je al doende veel leert over jezelf.

lees verder

Oct 24 | Storytelling

Op mijn blog pagina op de site staat nu regelmatig een verhaal. Storytelling is een prachtig tool om iets duidelijk te maken zonder dat je alleen de exacte informatie geeft. Vertel een verhaal.

lees verder

Oct 03 | Professional Coach

Het programma van de Opleiding Enneagram Professional Coach heb ik uitgebreid. We gaan werken met de Logische Niveau's in het Enneagram, het Bepalen van het Enneagramtype van een bedrijf en Consulting in het Enneagram.

lees verder

Sep 20 | Waarom er zo weinig vrouwen aan de top staan

Het is voor vrouwen lastiger om de top van het bedrijfsleven te bereiken dan voor mannen. Ze hebben dezelfde of betere kwaliteiten, maar komen toch niet verder. Het geheim hiervan is het Enneagram Procesmodel.

lees verder

Sep 15 | Open Dag 2018

De Open dag 2018 gaat plaatsvinden op zaterdag 13 januari van 13.00 tot 18.00 uur in het Golden Tulip Hotel Ampt van Nijkerk in Nijkerk (bij Amersfoort). Er zijn vier workshops die je kunt volgen en veel te doen en te beleven.

lees verder

Sep 01 | Wat een week

De Enneagram Trainers week was een belevenis. Zeven dagen met een groep samen aan het werk om uiteindelijk op de laatste dag allemaal een training van een klein half uur te geven. Iedereen heeft echt veel geleerd.

lees verder

Aug 20 | Enneagram in de wetenschap

Binnenkort wordt er een wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd naar de functie van het Enneagram in Bedrijven. Uit het onderzoek blijkt dat het Enneagram zeer veel effect heeft. Ik ben geinterviewd voor het onderzoek.

lees verder

Aug 10 | Enneagram Trainer

De Opleiding tot Enneagram Trainer, die maandag 21 augustus begint, zit bijna vol. Dat komt omdat er geen slaapplekken meer zijn. Leuk dat zoveel mensen serieus met het Enneagram aan het werk willen.

lees verder

Aug 10 | Veel bezocht

Uit de statistieken blijkt dat deze site veel bekeken wordt. Vooral de workshops en de Blog worden veel aangeklikt. Ook de beschrijving van de Enneagramtypen en de test springen eruit.

lees verder

Aug 01 | Nieuwe Blog

Er staat een nieuwe blog op de site. Ook staat er een korte roman op van negen mensen die naar een Enneagramweek gaan. Daar herken je de 9 typen heel goed in.

lees verder

Jul 10 | SPIRITUELE WEEK BIJNA VOL

Mocht je half augustus deel willen nemen aan de spirituele week, dan mag je wel opschieten. De workshop zit bijna vol.

lees verder

Jul 08 | SCOPRI TE STESSO

In Italië is het Enneagramboek SCOPRI te Tesso verschenen als e-book. Dit boek combineert NLP met het Enneagram. De titel wil zeggen 'Ken jezelf'.

lees verder