Agenda

Het Enneagram College organiseert regelmatig workshops en opleidingen. De workshops hebben een hoge kwaliteitsnorm. Ook zijn er regelmatig lezingen van Willem Jan van de Wetering in het hele land.

May 09 | Ontdek je sterke kanten

Op 9 mei wordt met een workshop in Lokaal 12 in Dedemsvaart, het nieuwe boek Ontdek je Sterke kanten geïntroduceerd. Het begint om 20.00 uur en de bijdrage voor koffie, thee en wat lekkers is €10.-. Het wordt een workshop om je type te ontdekken.

lees verder

May 26 | Enneagram in 2 dagen

Op 26 en 27 mei is er een tweedaagse Enneagram workshop van Willem Jan van de Wetering waarin hij je meeneemt naar de wereld van karakterstructuren, gedrag, communicatie, relaties. Ontdek je valkuilen, je talenten, belemmeringen, en waar je echt goed in bent.

lees verder

Jul 02 | Enneagramweek

De Enneagramweek wordt gehouden in het Franse Aubenton van 2 tot 7 juli. Dit is het mooiste cadeau aan jezelf. In een intensieve week ontdek je jouw Enneagramtype, maar ook wanneer en waardoor je gewisseld bent van type. Je wordt terug gebracht naar je geboorte type en ontdekt de kracht die in je zit, je verborgen talenten en je vermogens. 

lees verder

Aug 12 | Spiritueleweek

In het Franse plaatse Aubenton ligt het mooie centrum Buirefontaine waar we een week lang neerstrijken voor de Spiritueleweek. Gebaseerd op het spirituele Enneagram vergroot je je spirituele vermogens, maak je contact met je gidsen en ontvouwt zich je levenspad.

lees verder

Sep 08 | Kennismakingsdag

Op zaterdag 8 september is er vanaf 13.00 uur een gratis kennismakingsdag. We willen je graag laten kennismaken met de trainers en coaches van de opleiding, onze energie en manier van lesgeven zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Het is in Golden Tulip Hotel Ampt van Nijkerk.

lees verder

Sep 22 | Enneagram Professional

Enneagram Professional is een opleiding waarmee je teams aan kunt sturen, leiderschap in anderen naar bovenhaalt, anderen coacht om hun talent in te zetten. Je ontdekt het enneagramtype van bedrijven, kan anderen inschatten op hun type en leert om het optimale uit een team te halen.

lees verder