Agenda

Het Enneagram College organiseert regelmatig workshops en opleidingen. De workshops hebben een hoge kwaliteitsnorm. Ook zijn er regelmatig lezingen van Willem Jan van de Wetering in het hele land.

Nov 18 | Therapeutenbeurs

De jaarlijkse Therapeutenbeurs wordt op 18 en 19 november gehouden in de Expohal Houten. Het Enneagram College heeft er een stand waar je uitleg over het Ennneagram krijgt, je type kan laten testen en boek aanbiedingen kunt vinden. 

lees verder

Nov 25 | BIJSCHOLINGSDAG

Zaterdag 25 november is de bijscholingsdag voor alle coaches en therapeuten die bij het Ennneagram College zijn afgestudeerd. Het thema van de dag is: Enneagram en kleur. We gaan die dag aan het werk met het inkleuren van het Enneagram.

lees verder

Jan 13 | Open dag 13 januari

Op zaterdag 13 januari wordt de open dag georganiseerd met diverse workshops o.a. van Willem Jan van de Wetering, informatie stand, nieuwe boeken, ontmoeting met trainers en coaches en een uitleg van jouw type. Dit evenement duurt van 13.00 tot 18.00 uur. 

lees verder

Jan 18 | Enneagram Professional Coach

Op donderdagen en vrijdagen wordt de opleiding Enneagram Professional Coach gegeven in het Enneagram College in Nieuwleusen. Het zijn 7 modules van twee dagen van januari tot juli. Een compacte opleiding om alles ove rhet Enneagram te leren.

lees verder

Jan 27 | EIK Opleiding 2018

De nieuwe EIK (Enneagram IntegratieKunde) opleiding start eind januari. Het is een gecertificeerde opleiding van een jaar waarna je je praktijk kunt starten of in je omgeving kunt gaan toepassen. 

lees verder