Zelfontwikkelings workshops

Het Enneagram College biedt workshops en inspiratieweken die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze zijn samengesteld door Willem Jan van de Wetering, dé expert op dit gebied. Persoonlijke ontwikkeling wil zeggen: de wikkels afnemen en je kern ontdekken. Je kunt een korte workshop doen om de eerste stappen in dat proces te zetten of je kiest voor een weektraining zoals de Enneagramweek of de Spiritueleweek.

Als je beseft dat je karakter voornamelijk is gevormd door wat je hebt meegemaakt in je leven, hoe ontdek je dan je werkelijke talenten en vermogens? De workshops voor Persoonlijke Ontwikkeling bieden je 'zelfinzicht en een verrijking van je leven’. Op inspirerende wijze ga je het maximale rendement halen uit de ontdekking van je eigen persoonlijkheid. Dat realiseer je door een verdieping in het Enneagram uit de eerste hand van de autoriteit in Nederland, door een unieke manier van mentaal en emotioneel leren én door jouw nieuw verworven kennis direct toepasbaar te maken.

Je ontdekt verdrongen of onontwikkelde delen van jezelf.
Je ervaart de lesstof en kan die direct in de praktijk toetsen.
Er wordt op een plezierige en onderhoudende manier gedoceerd.
De workshops bieden een opstap naar verdere groei en ontwikkeling.
Je krijgt les van Willem Jan van de Wetering, dé autoriteit op het gebied van zelfontwikkeling en het Enneagram.

Vitaal Afvallen met het Enneagram

In drie avonden vanaf woensdag 11 oktober 2017 is de workshop Vitaal Afvallen met het Enneagram in het Enneagram College in Nieuwleusen. Afslanken blijkt helemaal niet zo lastig als je het Psychologische model Het Enneagram gebruikt.

lees verder

Open Dag 13 januari

Op zaterdag 13 januari wordt de open dag georganiseerd met diverse workshops, informatie stand, nieuwe boeken, ontmoeting met trainers en coaches en een uitleg van jouw type. Dit evenement duurt van 13.00 tot 18.00 uur en de deelname is gratis

lees verder

Bijscholingsdag

KLEUR JE KARAKTER is het thema van de bijscholingsdag op zaterdag 25 november. Je ontvangt een boek, een set kleurpotloden en je kleurt het Enneagram in. Daarna gaan we aan de slag met het uitleggen van de kleurplaat. 

lees verder

KLEUR JE KARAKTER

KLEUR JE KARAKTER is een workshop op 31 januari waarbij je gaat inkleuren van het Enneagram. Aaan de hand van de kleuren die je in elk van de 25 vlakken gebruikt krijg je een uitleg over je karakter. Je ontdekt waar je staat in je leven en hoe je je talenten beter kunt gebruiken. 

lees verder

Contact met je gids

Wat is het mooi als je contact kunt maken met je gids. Je gidsen zijn er om je door het leven heen te gidsen. Je kan er gebruik van maken. In 3 donderdagavonden ga je dat contact maken, hoor je de naam van je gids, uitleg van hoe ze werken en hoe jij het contact makkelijker kunt maken.

lees verder

Enneagramweek 2018

De Enneagramweek is een prachtige workshop die je naar je ware kern brengt, de basis van wie je werkelijk bent. In die week open je deuren die eerder gesloten waren, waardoor je onbekende talenten naar boven komen en jij al je kwaliteiten kunt gaan gebruiken. Start 1 juli 2018.

 

lees verder

Spiritueleweek 2018

De Spiritueleweek, de Transformatie, brengt je dichter bij je gevoel, je maakt contact met je gidsen, ontdekt en vergroot je spiritualiteit. Je gaat in Noord Frankrijk een inspirerende en intuïtieve week tegemoet. De basis vormt het Spirituele Enneagram.

lees verder