Zomerworkshops

Het uitgangspunt bij deze workshops is persoonlijke aandacht en een veilige omgeving om tot oplossingen te komen. De workshops van het Enneagram College zijn gericht op het oplossen van een probleem of uitdaging. In de workshops krijg je persoonlijke coaching en word je op de voet gevolgd. De kans dat jouw uitdaging daadwerkelijk tot een oplossing komt, is daardoor bijzonder groot.

Het Enneagram biedt een geweldige mogelijkheid om oplossingsgericht aan het werk te gaan. Je gaat altijd uit van jouw eigen persoonlijkheid - en een natuurlijk verloop van het proces - om tot oplossingen te komen. Samen met anderen, die in vergelijkbare situaties zitten, werk je aan jezelf en aan je uitdaging. De thema's van de workshops zijn: afslanken, stoppen met roken, zelfheling, omgaan met scheiding.

Voordelen van deze workshops:
Persoonlijke aandacht en coaching.
Het ontdekken van je onbekende talenten en vermogens.
Werken met gelijkgestemden.
De zekerheid dat je direct aan een oplossing werkt.
De veiligheid om jezelf te ont-dekken.

Deelnemersreglement

Vitaal afvallen met het Enneagram

Vitaal afvallen met het Enneagram is een workshop van drie avonden waarin je je bewust wordt waarom je nog niet op je natuurlijke gewicht bent. Het programma biedt inzicht in je blokkades, je belemmerende overtuigingen en je beperkingen. Daarnaast krijg je tips om op natuurlijke wijze te ontgiften en krijg je voedingsadviezen om in balans te komen. Deze workshop zorgt ervoor dat je af gaat vallen zonder dieet. Je gaat je gezonder, vitaler en prettiger voelen.

lees verder

Heel Jezelf Met Emotionele Psychologie

lees verder